Οι Συνεργάτες μας

Ένας και μόνο είναι ο στόχος μας. Η υποστήριξη του πελάτη και ειδικά σε όλους εκείνους που γεωγραφικά είναι απομακρυσμένοι από την βάση της εταιρείας μας. Ο ρόλος του συνεργάτη είναι πολύ σημαντικός και συνδέεται με την δική μας ανάπτυξη.

Τι Σημαίνει Συνεργάτης στο Δικό μας Λεξικό

  • Αυτός που θα βρεθεί στο πλευρό του πελάτη εντός 3 τουλάχιστον ωρών
  • Είναι Ειδικά Καταρτισμένος και σε Συνεργασία με εμάς Παρουσιάζει και Προσφέρει 100% Τεχνική Υποστήριξη στον Πελάτη,
  • Έχει την Ικανότητα και Διορατικότητα να αποτυπώσει Τωρινές και Μελλοντικές ανάγκες του Πελάτη και να τις μεταφέρει σε εμάς για την Υλοποίηση τους.

Από την δική μας μεριά αφήνουμε ελεύθερο το δικαίωμα στο Συνεργάτη μας να τοποθετηθεί στο ύψος των υπηρεσιών του ως προς τους πελάτες του με την προϋπόθεση ότι οι 3 ανωτέρω όροι πληρούνται στο ακέραιο.

Επενδύουμε σοβαρά στην Αναζήτηση και μετέπειτα Πιστοποίηση τέτοιων συνεργατών. Αν πιστεύετε ότι ένας τέτοιος Συνεργάτης θα μπορούσε να είστε εσείς σε οποιοδήποτε γεωγραφικό τόπο στην Ελλάδα και Κύπρο, θα ήμασταν πλήρως στην διάθεση σας για μία γνωριμία. Για μία πιθανή συνεργασία κάντε κλικ εδώ παρακαλώ.

Για τους Προμηθευτές Ιατρικών Προϊόντων

Μία από τις καινοτομίες μας στην Πολιτική Μάρκετινγκ είναι αυτό που εμείς ονομάζουμε «Διαφημιστικοί Προμηθευτές». Όλα τα διαθέσιμα Δωρεάν λογισμικά μας έχουν την δυνατότητα ποιοτικού ελέγχου αποθηκών και λήψη παραγγελιών. Οι Διαφημιστικοί Προμηθευτές σε συνεργασία με εμάς θα μπορούσαν να προσφέρουν στους πελάτες τους ενσωματωμένα τα προϊόντα τους  με τα λογισμικά μας σαν Δώρο και συγχρόνως σαν ένα ποιοτικό εργαλείο παραγγελιοληψίας. Πολύτιμος χρόνος εξοικονομείται και από τις δύο μεριές. Να αναφέρουμε ότι καμία τεχνική υποστήριξη ΔΕΝ παρέχεται από αυτό το είδος συνεργασίας και φυσικά καμία χρεοπιστωτική συναλλαγή.

Οι “Διαφημιστικοί Προμηθευτές” θα μπορούσαν να γίνουν και πελάτες μας μέσω του πακέτου Εμπορικής Διαχείρισης, CSM™. Έχουν αναπτυχθεί διαδικασίες στο πακέτο αυτό ούτως ώστε η παραγγελιοληψία από το Ιατρικό πακέτο και των δύο εκδόσεων του Praxis™ να γίνεται Αυτόματα!

Εάν σας κινήσαμε το ενδιαφέρον κάντε κλικ εδώ παρακαλώ.

Συνεργάτες της EiS στην Ελλάδα και Κύπρο

Όνομα
Εταιρεία
Περιοχή Κάλυψης
Τηλέφωνα
Ιστοσελίδα/email
Προσφερόμενα Προϊόντα και Υπηρεσίες

 

 

 

 

 

 

Οι Διαφημιστικοί Συνεργάτες της EiS στην Ελλάδα και Κύπρο

Όνομα
Εταιρεία
Περιοχή Κάλυψης
Τηλέφωνα
Ιστοσελίδα/email
Προσφερόμενα Προϊόντα και Υπηρεσίες

 

 

 

 

 

 

 

Προμηθευτές Ιατρικών Προϊόντων

Συνεργαστείτε μαζί μας για να διαφημίσετε τα προϊόντα σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας προς τους ιατρούς πελάτες σας. Ο καινοτόμος αλλά απλός και αποτελεσματικός τρόπος που σας συνιστούμε επιφέρει οφέλη και για τις δύο πλευρές. Από την μια μεριά εξοικονομείτε δαπανηρούς καταλόγους και από την άλλη μειώνετε τον χρόνο σε διαδικαστικές παραγγελιοληψίες εκ μέρους των πελατών σας.

Η διαδικασία της παραγγελίας εκ μέρους των πελατών σας  είναι τόσο απλή όσο μερικά κλικ στα είδη προς παραγγελία. Με το πάτημα ενός κουμπιού εκτυπώνεται η παραγγελία και είναι έτοιμη να σταλεί με φαξ ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Η εκτύπωση αναγράφει τους κωδικούς είδους, το όνομα του προϊόντος και την ποσότητα του. Κανένα λάθος σε κωδικούς είδους από τον ιατρό και επιπλέον εξοικονόμηση χρόνου εκ μέρους σας στην ετοιμασία και αποστολής των παραγγελθέντων ειδών.