Συχνές Ερωτήσεις για το Δωρεάν Διαθέσιμο Πακέτο Praxis™ 9i

Aπαντήσεις σε Γενικές Ερωτήσεις για τα Υποσυστήματα του Praxis™

Πόσο Κοστίζει το Praxis™ 9i Odon™ ?

Διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ !

Τι είναι το Προσωπικό Αρχείο Ασφαλείας ?

Η αξιοπιστία των Απλών Εκδόσεων παραμένει σε υψηλά επίπεδα και για αυτόν τον λόγο οι Δωρεάν διαθέσιμες εκδόσεις παραμένουν “Προστατευόμενες”. Η Ανώνυμη χρήση τους σημαίνει ότι η λειτουργία του λογισμικού είναι μεν Ελεύθερη για όλους, το λογότυπο στις εκτυπώσεις όμως εμφανίζει μια σειρά ερωτηματικών και ένα τυχαίο έμβλημα.

Η προσωποποίηση των Δωρεάν εκδόσεων - ούτως ώστε το λογότυπο στις εκτυπώσεις να εμφανίζει τα επαγγελματικά στοιχεία του εκάστοτε ιατρού ή φυσικοθεραπευτή - επιτυγχάνεται μέσω μίας προσφερόμενης υπηρεσίας εκ μέρους μας έναντι €50 χρηματικής αμοιβής.

"Το τίμημα των €50 είναι Προαιρετικό και αντικατοπτρίζει τον χρόνο που απαιτείται εκ μέρους μας για την καταχώρηση και έκδοση μίας τέτοιας διαδικασίας καθώς επίσης και ένα μέρος απόσβεσης των €2.000.000 που επενδύθηκαν τα τελευταία 15 χρόνια για την ανάπτυξη τους."

Τι Είδους Τεχνική Υποστήριξη Μπορώ να Έχω στο Praxis™ 9i ?

Οι Δωρεάν εκδόσεις δεν υποστηρίζονται πλέον από την EiS έστω και αν έχουν πληρωθεί τα €50 για ενεργοποίηση της προσωποποίησης του πακέτου. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ και φυσικά άν εσείς το επιθυμείτε θα ήταν Ευχαρίστηση μας και θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ να σας απαντήσουμε προσωπικά.

Καλέστε τον Λευτέρη Γεωργίου στο (+30) 6938 36 06 36 για τυχόν απορίες σας και για μια Πρώτη Γνωριμία.

Πόσα Ραντεβού, (Ασθενείς), μπορώ να καταχωρήσω σε 1 Ώρα ?

1 ή 2 ή 4 ή 12 ασθενείς ανά ώρα!

Μπορώ να Εκδώσω Προσφορές Ιατρικής Αποκατάστασης στους Ασθενείς μου ?

Ναι Βεβαίως! ... και με σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ Πληκτρολόγηση.

Μπορώ να κρατώ Αρχεία Προπληρωμών Χωρίς την Έκδοση Αποδείξεων στο Praxis™ ?

Ναι! Πληκτρολογήστε το ποσό προπληρωμής, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής, (έστω και εάν είναι "σύνθετος" σε μετρητά, επιταγή, μέσω τραπέζης, πιστωτικές κάρτες) και πατήστε το κουμπί εκτύπωσης!

Στο Ιατρείο μου χρησιμοποιώ Ενδοστοματική Κάμερα, Ψηφιακή Ακτινογραφία και επίσης έχω Αρχειοθετημένες Ακτινογραφίες. Μπορώ να τις Εισάγω στο Praxis™ ?

Το Praxis™ δεν καταχωρεί ακτινογραφίες και εικόνες στην βάση δεδομένων. Απλά καταχωρεί την διεύθυνση, (path), του αρχείου στο μέσο αποθήκευσης. Όσο για τις αρχειοθετημένες ακτινογραφίες θα πρέπει να σαρωθούν με κάποιο ανάλογο μηχάνημα σάρωσης και να καταχωρηθούν ψηφιακά. Έτσι λοιπόν σας επιτρέπεται να αποθηκεύσετε του κάθε είδους γραφικών απεικονίσεων από οποιοδήποτε ψηφιακό μηχάνημα χρησιμοποιείτε.

Αναβαθμίζω το Ιατρείο μου σε Ιατρικό Κέντρο. Πώς θα μεταφέρω τα ήδη υπάρχοντα Δεδομένα από την Απλή Έκδοση στην Δικτυακή Έκδοση του ePraxis™?

Η βάση δεδομένων του Praxis™ διαφέρει σε αρκετά σημεία της δικτυακής έκδοσης η οποία χρησιμοποιεί την Oracle® 10g και απαιτείται η παρέμβαση μας. Λόγω της Τιμολογιακής μας Πολιτικής δεν απαιτείται καμία απολύτως επιπλέον επιβάρυνση εκ μέρους σας !

Ήδη έχω δεδομένα από άλλο λογισμικό που χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα. Πώς μπορώ να τα μεταφέρω στο Praxis™ ?

Σε γενικές γραμμές η EiS Hellas θα "μπορούσε" να μεταφέρει τα δεδομένα σας από το προϋπάρχον λογισμικό σας. Η διαδικασία αυτή εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από την βάση δεδομένων που χρησιμοποιούσατε και κατά δεύτερο λόγο από τον σχεδιασμό της.

Πόσο Εύκολο είναι να Αποθηκεύω και να Συντηρώ την Βάση Δεδομένων, (Back Up), στο Praxis™ ?

Όσο απλό είναι το πάτημα ενός κουμπιού! Και βεβαίως εάν η διεύθυνση των ακτινογραφιών και λοιπών γραφικών απεικονίσεων είναι ενσωματωμένα στην διεύθυνση της βάσης δεδομένων τότε και αυτά τα αρχεία θα αποθηκευτούν αυτόματα.

Μπορώ να Διαχειρίζομαι τις Συναλλαγές μου με Προμηθευτές, (Παραγγελίες και Τιμολόγια)?

Ναι Βεβαίως! ... και με σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ Πληκτρολόγηση.

Νομίζω ότι με Κοροϊδεύετε με το να μου λέτε "...Μηδενική Πληκτρολόγηση". Για τις Επικοινωνίες μου δεν χρειάζεται να πληκτρολογώ?

Και βεβαίως ΟΧΙ ! Το Praxis™ σας παρέχει 3 τύπους επικοινωνιακών Προτύπων. Επιπλέον σας παρέχει την δυνατότητα Αναφοράς της εκάστοτε αλληλογραφίας σας προς Τρίτους, (Ασφαλιστικούς Οργανισμούς, Εξωτερικούς Ιατρούς και Νοσοκομεία).