Τομέας Εμπορίου - Εμπορική Διαχείριση

Παρουσίαση του CSM™

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε το πακέτο Εμπορικής Διαχείρισης με την ονομασία Controlled Sales Management, (CSM™), για τον τομέα του Εμπορίου. Το όνομα του σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Ελεγχόμενη Διαχείριση Πωλήσεων" με έμφαση στην λέξη "Ελεγχόμενη". Το όνομα από μόνο του υποδηλώνει την επιθυμία και συνάμα την ανάγκη ποιοτικής και ελεγχόμενης εμπορικής διαχείρισης από έμπειρους έμπορους που και ίσως να μήν είναι ικανοί χρήστες πληροφορικών συστημάτων για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το πάντρεμα πολύπλοκων μηχανισμών εμπορικής διαχείρισης με την Απλότητα του Περιβάλλοντος Εργασίας των λογισμικών μας καθιστά το ...

... CSM™ ένα Απαραίτητο Εργαλείο Καθημερινής Χρήσης για την Ομαλή Λειτουργία και Διαχείριση της Εταιρείας σας.

Η αρχιτεκτονική σχεδίαση του CSM™ βασίζεται στο Επιχειρησιακό μας Μοντέλο CBM™ και ακολουθεί τους κανόνες συμπεριφοράς του πού με την σειρά τους είναι οι θεμέλιοι λίθοι στην ανάπτυξη ποιοτικών συσχετίσεων και ελεγχόμενων διαδικασιών σε οποιοδήποτε περιβάλλον Εμπορικής Διαχείρισης.

Οι 4 θεμέλιοι λίθοι του CSM™ , (πάλι ο Μαγικός Αριθμός "4" που αναφέραμε στην παρουσίαση του CBM™ !), είναι οι εξής:

  1. Διαχείριση Προμηθευτών
  2. Η Εταιρεία και οι Θυγατρικές της
  3. Η Διαχείριση του Δικτύου Πωλήσεων και
  4. Ο Πελάτης και οι όποιες Θυγατρικές του

-

Η Εταιρεία σας μπορεί να έχει αναπτύξει κάποιο Δίκτυο Πωλήσεων ή και όχι και να διαχειρίζεται τις πωλήσεις από μόνη της. Η λειτουργικότητα του CSM™ είναι τόσο απλή που στην περίπτωση ανυπαρξίας δικτύου πωλήσεων δεν δυσχεραίνει την καθημερινή του χρήση. Όταν δε αποφασίσετε να ξεκινήσετε την ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων το CSM™ θα είναι έτοιμο να σας το οργανώσει και να συνεχίσετε ομαλά με την χρήση του χωρίς να χρειαστεί να προστρέξετε σε διαφορετική λύση των πληροφορικών σας αναγκών.

Διαχωρίσαμε την παρουσίαση του CSM™ στις εξής δύο ενότητες για την καλύτερη κατανόηση εκ μέρους σας:

Οι προσπάθειες μας, με την αλλαγή πλεύσης στην τιμολογιακή πολιτική μας, εστιάζουν στην προσφορά των υπηρεσιών μας προς εσάς τον πελάτη κάνοντας χρήση των λογισμικών μας. Θα ήμασταν χαρούμενοι να σας παρουσιάσουμε το πακέτο Εμπορικής Διαχείρισης CSM™ σε μια μελλοντική μας συνάντηση και πρώτης γνωριμίας με περισσότερες και ποιο ουσιαστικές πληροφορίες από ότι παρουσιάζουμε το πακέτο μας μέσω αυτών των ιστοσελίδων.