Η Εταιρεία

Η EiS Hellas καταχωρήθηκε στο Επιμελητήριο του Πειραιά τον Μάιο του 2004 και ο στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ολική κάλυψη και συντήρηση των προϊόντων της Ελβετικής EiS - Expert Information Systems στην Ελλάδα. Επιπλέον σχεδιάζει και αναπτύσσει λογισμικά κατά παραγγελία για την Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Λευτέρης Γεωργίου είναι υπεύθυνος και για τις δύο εταιρείες στην Ελβετία και Ελλάδα. Όλη η παραγωγή λογισμικών ανήκει στην EiS - Expert Information Systems. Λόγω διμερών σχέσεων μεταξύ Ελβετίας και Ελλάδας η αγορά των Λογισμικών στην Ελλάδα και Κύπρο εξαιρείται του Ελβετικού Φ.Π.Α., (7.6%). Η Συντήρηση και Υποστήριξη στην Ελλάδα γίνεται μέσω της EiS Hellas και φορολογείται με 19%.

Η έδρα της EiS Hellas ευρίσκεται στο Κερατσίνι 2 Χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά, (περίπου 4 λεπτά με αυτοκίνητο από το λιμάνι), και ο επισκέπτης θα βρει εύκολα μια θέση να παρκάρει.

Η EiS - Expert Information Systems έχει την έδρα της στην Ελβετία. Η γεωγραφική της θέση ευρίσκεται στην πόλη του Baden του νομού Aargau της Ελβετίας που απέχει από την Ζυρίχη 13 Χλμ.

Η πρώτη άδεια λογισμικού για τον κλάδο της Εστίασης εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο το 1995. Κατά την διάρκεια της 14χρονης πορείας μας εγκαταστήσαμε λογισμικά Εστίασης στο Βέλγιο και Δανία. Το 2001 μεταφέραμε την έδρα μας στην Ελβετία όπου αναπτύξαμε και εγκαταστήσαμε το πρώτο Ιατρικό λογισμικό που απευθυνόταν στον κλάδο των Φυσικοθεραπευτών.

Τα τελευταία 6 χρόνια επεκτείναμε την δράση μας στον Ελλαδικό χώρο όπου και εγκαταστήσαμε το 2004 το πρώτο δικτυακό Οδοντιατρικό λογισμικό πακέτο PRAXIS™ στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τραπέζης, (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.).