Παρουσίαση του Praxis™ 9i - (Δωρεάν Διάθεση)

Η Απλή Έκδοση του Ιατρικού μας πακέτου με την ονομασία Praxis™, σχεδιάστηκε αρχικά για την Διαχείριση Μονοεδρικών Ιατρείων. Κατά την διάρκεια της ανάπτυξης του εκδόθηκε σε δύο σειρές απευθυνόμενο σε λειτουργικά συστήματα των Windows® με διαφορετικές Κωδικοσελίδες, (Character Encoding). Η τελευταία σειρά για την Ελλάδα και Κύπρο φέρει τον κωδικό “9i” και χρησιμοποιεί ως Βάση Δεδομένων την Borland Database Engine, (BDE) σε Δωρεάν Διάθεση.

Τα Καίρια Σημεία του Praxis™ 9i

Τα Χαρακτηριστικά του Praxis™ 9i

Το Praxis™ είναι ένα Δυναμικό και Διαφανές στην χρήση του εργαλείο που στην κατηγορία του όμοιο στην αγορά δεν θα βρείτε. Σας επιτρέπει:

" Να Οργανώσετε και να Διαχειριστείτε το Ιατρείο σας Ολοκληρωτικά με σχεδόν Μηδενική Πληκτρολόγηση."

Το μοναδικό αλλά και απλό περιβάλλον εργασίας του Praxis™ έχει σχεδιαστεί με ένα και μόνο στόχο. Οι οποιεσδήποτε διαδικασίες του να είναι τρομερά γρήγορες και εύστοχες. Για την καταχώρηση μιας επίσκεψης τηλεφωνικά χρειάζονται μόλις 10 δευτερόλεπτα! Η δε διαδικασίες έκδοσης αποδείξεων ή προσφορών ιατρικής αποκατάστασης επιτυγχάνονται με Μηδενική Πληκτρολόγηση. Το εννοούμε και το υπογράφουμε!

Το Praxis™ έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ανεξάρτητο από οποιεσδήποτε κυβερνητικές κατευθύνσεις και κανονισμούς. Έχει δε ενσωματωμένους τους ποιο προηγμένους διαχειριστικούς κανόνες υγείας όπως αυτοί της Ελβετίας και Βελγίου, (TARMED). Παρόλο που αυτοί οι κανόνες δεν έχουν εισαχθεί στον Ελλαδικό χώρο ο Έλληνας Ιατρός μπορεί να τους χρησιμοποιήσει προς όφελος του. Ένας τέτοιος κανόνας είναι το λεγόμενο Tax Point Factor που σε απλή μετάφραση είναι ένας αριθμητικός παράγοντας που πολλαπλασιάζεται με την εκάστοτε τιμή μιας πληρωτέας Ιατρικής Πράξης. Ο Έλληνα Ιατρός μπορεί να κάνει χρήση αυτού του παράγοντα σε επιλεγμένους ασθενείς του για επικείμενες εκπτώσεις - ή και αυξήσεις! - χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει τον τιμοκατάλογο του.

Η Εύκολη Χρήση του Praxis™ 9i

Ιατροί χρήστες και οι βοηθοί τους με πολύ λίγη εμπειρία στην χρήση των Windows® μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Praxis™ όπως και ικανοί και έμπειροι χρήστες από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Θα χρειαστείτε περίπου 2 με 3 ώρες εκμάθησης για να χρησιμοποιήσετε το Praxis™. Δεν υπάρχουν μενού και καμία πληροφορία δεν είναι κρυμμένη. Οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή είναι μπροστά στα μάτια σας!

Λόγω της μοναδικής σχεδίασης του Praxis™ η καθημερινή χρήση του μετατρέπεται σε μια ρουτίνα παρόμοια με αυτήν όταν χρησιμοποιείτε τα ιατρικά σας εργαλεία.

Εκτός των προσωπικών σας ιατρικών σημειώσεων και την καταχώρηση στοιχείων κάποιου νέου ασθενή οι υπόλοιπες διαδικασίες γίνονται με Μηδενική Πληκτρολόγηση. Θα χρησιμοποιείτε το ποντίκί σας ή και το … δάκτυλό σας - στην περίπτωση πού έχετε οθόνη αφής - περίπου το 90% του χρόνου σας.

Το Praxis™ είναι διγλωσσικό στην Ελληνική του έκδοση και τριγλωσσικό την αντίστοιχη λατινική. Με το πάτημα ενός κουμπιού αλλάζετε την γλώσσα για την έκδοση αποδείξεων ή επικοινωνίας για τους αγγλόφωνους ασθενείς σας που ίσως τα χρειάζονται για την χώρα προέλευσης τους.

Το κυρίως Λεξικό καθώς επίσης και το Ιατρικό Λεξικό του λογισμικού πακέτου σας παρέχουν την δυνατότητα να αλλάξετε τις λέξεις και φράσεις κατά την βούληση σας.

Η Βελτιστοποιημένη Βάση Δεδομένων του Praxis™ 9i

Ο σχεδιασμός της Συσχετικής Βάσης Δεδομένων του Praxis™ ελαχιστοποιεί την χωρητικότητα στα μέσα αποθήκευσης ώστε να επιτρέπει σε ένα ατομικό χρήστη μετά από πολυετή συσσώρευση δεδομένων να χρησιμοποιήσει ακόμη και φορητές μνήμες, (Memory Stick).

Η Συντήρηση της βάσης δεδομένων έχει βελτιστοποιηθεί. Δύο κουμπιά "Σύντμηση Πινάκων" και "Αντιγραφή Πινάκων" σας επιτρέπουν να συντηρείτε την βάση δεδομένων και να την αποθηκεύετε στο όποιο αποθηκευτικό μέσο θέλετε ακαριαία.

Τι Περιέχει η Νέα Έκδοση του Praxis™ 9i

Το Praxis™ είναι το αποτέλεσμα των δικών σας απαιτήσεων στον Ελλαδικό χώρο.

"Σας Ακούσαμε Αρκετά Προσεκτικά και Λάβαμε υπ’ όψιν τον Καθημερινό Τρόπο Εργασίας στο Ιατρείο σας."

Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε το προσαρμοσμένο στα Ελληνικά δεδομένα λογισμικό Praxis™ στο οποίο:

Ελάχιστες Προϋποθέσεις για την Χρήση του Praxis™ 9i

Το Praxis™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα περιβάλλοντα εργασίας των Windows®. Για οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον εργασίας αποταθείτε στον υπεύθυνο από όπου προμηθευτήκατε το Praxis™ για περισσότερες πληροφορίες.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις του υπολογιστή σας για την εκτέλεση του Praxis™ είναι:

Εμείς Συνιστούμε:

Το γρηγορότερο υπολογιστή που δύνασθε να αγοράσετε με αρκετή μνήμη RAM και χώρο σκληρού δίσκου. Οι σημερινές τιμές ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι αρκετά χαμηλές σε σύγκριση με την τιμή του προγράμματος και αξίζει τον κόπο για μία τέτοια αγορά. Επίσης σας συνιστούμε 17'' ίντσες οθόνη με την δυνατότητα 1280 x 1024 pixels.